Perheyhtiömme aloitti polkupyörien vuokraustoiminnan jo vuonna 1998. Pyörien vuokrauksen parissa touhuaa todellakin koko perhe – äitiä ja isää ovat aina auttamassa myös neljä lasta. Ensimmäisenä kesänä aloitimme ainoastaan 11 pyörällä, mutta vuosien varrella on valikoimamme koko ajan laajentunut ja nyt tarjoamme polkupyöriä kaikenikäisille, lisäksi tandempyörät, perheen pienimmille myös pyöränistuimet ja vetovaunut. Luonnollisesti on olemassa kunnon turvavarustus – jokaisen pyörän mukana annamme lukon, pyynnöstä myös kypärän.

Polkupyörävuokraamomme on auki kesäkaudella (1. kesäkuuta - 31. elokuuta) Rannan puistotien ja Lehe kadun kulmalla, Rantahotellin edessä. Olemme auki joka päivä 9.00–19.00.

Pyöriä on mahdollista vuokrata ympärivuotisesti ja silloin kun emme ole ranta-alueella meihin voi ottaa yhteyttä puhelimitse ja toimitamme pyörät asiakkaan majoituspaikkaan Pärnun kaupungin alueella korkeintaan 30 minuutin sisällä. Pyörän tuonnista veloitamme 1 euron jokaisesta pyörästä. Vuokraushinta sisältää myös kaikenlaisen teknisen avun – mikäli esimerkiksi rengas puhkeaa, niin vaihdamme pyörän heti ensi tilassa (yleensä noin 20 min kuluessa).

triip

bicyclerentalparnu@gmail.com

© 2012 Tõruke Rattarent