Perheyrityksemme aloitti polkupyörien vuokraustoiminnan jo vuonna 1998. Pyörien vuokrauksen parissa touhuaa todellakin koko perhe – äitiä ja isää ovat aina auttamassa myös neljä lasta. Ensimmäisenä kesänä aloitimme ainoastaan 11 pyörällä, mutta vuosien varrella valikoimamme on koko ajan laajentunut ja nyt valikoimassamme on jo yli 400 polkupyörää kaiken ikäisille. Meiltä löytyy myös tandempyöriä ja perheen pienimmille pyöränistuimia ja vetovaunuja. Luonnollisesti pakettiin sisältyy myös kunnon turvavarustus – jokaisen pyörän mukana annamme lukon, tarvittaessa myös kypärän.

Polkupyörävuokraamomme on auki kesäkaudella (1. kesäkuuta - 31. elokuuta) Rannan puistotien (Ranna pst) ja Lehe kadun kulmalla, Rantahotellin edessä. Olemme paikalla joka päivä klo 9.00–19.00.

Jos haluatte vuokrata pyöriä keväällä tai syksyllä, olemme tavoitettavissa puhelimitse. Toimitus hotellille. Vuokraushintaan sisältyy myös tekninen apu – mikäli esimerkiksi rengas puhkeaa, niin vaihdamme pyörän heti ensi tilassa (yleensä noin 20 min kuluessa).

triip

bicyclerentalparnu@gmail.com

© 2012 Tõruke Rattarent